Wie zijn wij?

Wij zijn een Wevelgemse jeugdbeweging waarbij alle jongens vanaf het eerste leerjaar elke zaterdagnamiddag tussen 14h en 17h30 terecht kunnen voor spel, crea, toneel, ontspanning en zoveel meer. Jongens uit het derde kleuter zijn iedere tweede zaterdag van de maand welkom. We hebben onze eigen hemen en koer in de Deken Jonckheerestraat 5, Wevelgem waar we iedere zaterdag verzamelen. Daarna trekken we naar het park, het Leiebos of andere leuke speelplekjes in Wevelgem. Opdat iedereen zich op zijn gemak zou voelen en er bij het maken van de activiteiten optimaal rekening kan worden gehouden met de leeftijd, zitten de jongsten apart per leerjaar. Elke groep wordt begeleid door een sterk team van vier à vijf leuke leiders.

Wat doen wij?

Het is onze ambitie om uw zoon elke week een spetterende activiteit aan te bieden waarin fantasie, creativiteit, sport en spel centraal staan. We doen dit niet alleen aan de hand van originele bosspelen maar proberen ook uit te pakken met toneel, tocht en crea zodat er voor elk wat wils is. Daarnaast gaan alle leeftijdsgroepen apart eenmaal per jaar op weekend. Deze weekends vallen in het tweede deel van het jaar (februari, maart, april) en zijn een goede voorbereiding op het hoogtepunt van ieder KSA-werkjaar: het kamp dat elk jaar van 20 tot 27 augustus doorgaat. Doorheen spel en plezier wordt tussen de leden onderling een hechte band gesmeed. Wie aan een leider vraagt wat KSA voor hem betekent zal steevast hetzelfde antwoord krijgen: ‘KSA, dat is een bende maten voor het leven, KSA, dat is mijn roots!’

Waar zitten wij?

Je kan ons elke zaterdagnamiddag vinden aan onze hemen in de Deken Jonckheerestraat 5 (achter de Jeugdclub) in Wevelgem. Onze activiteiten starten telkens van 14u en eindigen om 17u30.